Кандидатът за кмет от ГЕРБ д-р Атанас Камбитов гласува за новите идеи

Точно в 10,30 часа, във 2-ро ОУ „Димитър Благоев” дойде кандидат-кметът от ГЕРБ д-р А.Камбитов със съпругата си и двете дъщери. По списък д-р Камбитов гласува във секция №26 и както на парламентарните избори през 2009г. пусна бюлетините за избор на президентска двойка и органи на местна власт с малката си дъщеря Валерия.

„Гласувам за добрия президент, който България заслужава, за човека, който познавам и дълбоко уважавам. Гласувам и за бъдещето на Благоевград, за новите идеи, за новите проекти. Призовавам всички благоевградчани да гласуват и да не забравят, че ако някой продаде гласа си, бива купен целия. Нека хората подкрепят този, който смятат за най-достоен и чийто идеи одобряват. Вярвам, че ще направят най-добрия и рационален избор”, заяви д-р Камбитов на влизане в избирателната секция.

Минути след това с цялото си семейство пристигна и водачът на листата Костадин Хаджигаев, който по адресна регистрация също гласува във 2-ро ОУ. „Гласувам за развитието на общината, гласувам да стане по-приветлива и достъпна за обикновените граждани. Гласувам и за това Общинския съвет да бъде по-открит и прозрачен. Вярвам, че Благоевград го очакват по-добри времена”, заяви К.Хаджигаев