Share |

Преглед на печата, събота, 21 април

в-к Струма

12 ч. след раждането бебето на бизнес фамилията Мандеви издъхна в частната болница

Детето се родило здраво, изплакало е, вчера сутринта около 10 часа е донесено на майката да го види и да го накърми. По време на кърменето момченцето починало. Майката изпаднала в несвяст и започнала да крещи: Помощ, детето ми умря!

Заловиха с дрога сина на арх. Манолов - Георги, и съученик в тоалетната на Математическата

Учител от Природо-математическата гимназия в Благоевград хвана двама ученици да си разменят дрога, завита в банкнота от 10 лв., в училищната тоалетна. Инцидентът станал завчера. Преподавателят по физкултура Йордан Цветанов хванал единадесетокласника, 18-годишния Георги Манолов, който е син на архитект Николай Манолов, майката Маргарита е банков служител, и непълнолетния Емил П. от Х “в” клас в момент на размяна на суха тревиста субстанция, увита в банкнота, по време на учебните занятия в ученическата тоалетна на II етаж.

 

82-ма, главно жени, в битка за 3 държавни поста със заплати от 335 до 597 лв.

82-ма души подадоха молби за 3-те свободни длъжности в Областната администрация на Благоевград. Конкурсите са за директор, старши експерт и младши експерт в дирекция “Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост”. Десетина от тях кандидатстват за 2 или и за 3-те позиции.

 

в-к Вяра

Ток уби дупничанин, отишъл да краде метали

Ток уби мъж, отишъл да краде метали за скрап в неработещата пречиствателна станция за питейни води над дупнишкото село Самораново. Екип на Районното управление “Полиция” в Дупница начело със зам.-началника Сергей Еленков бе на мястото, където трупът на 24 –годишния дупничанин Никодим Богданов остана няколко часа.

 

Осъдиха община Благоевград за зейнала шахта

Община Благоевград е осъдена заради необезопасена отводнителна шахта, в която се потрошил мерцедесът на бизнесмена Орлин Тимев. Човекът на Алексей Петров-Трактора в Пиринско претърпял пътен инцидент преди 4 години - по времето, когато беше общински съветник.

 

„Марек Юнион-Ивкони” шампион

„Марек Юнион-Ивкони” е новият шампион на България по волейбол при мъжете. Титлата е историческа за дупнишкия тим.
„Титла с горчив привкус от некоректни колеги, които ме лишиха от пълното удоволствие”, бе краткият коментар на президента на „Марек Юнион-Ивкони” Ивайло Константинов.

eXTReMe Tracker