Share |

Дните на модата в Благоевград приключиха

На сцената се изявиха освен едни от най-добрите български утвърдени дизайнери и млади таланти от Югозападен университет „Неофит Рилски”

Дните на модата в Благоевград завършиха с грандиозно шоу на препълнения площад пред сградата на общината, където се провеждаха модните дефилета. На сцената се изявиха освен едни от най-добрите български утвърдени дизайнери и млади таланти от Югозападен университет „Неофит Рилски”. Публиката имаше възможността да се наслади на оригинални модни произведения, акомпанирани от блестящия глас на младите български поп-звезди Маги и Прея станали популярни с участието си в реалити формата „Екс Фактор”.
В дните на модата се проведоха и уникални демонстрации на грим и прически на живо пред публиката, в изпълнение на едни от най-известните български коафьори и гримьори.
Дните на модата в Благоевград събраха стотици зрители и почитатели на фешън културата. Приятна изненада бяха специалните подаръци, които организаторите от Община Благоевград бяха подготвили за всеки гост.

eXTReMe Tracker