Share |

ДСБ - Благоевград с нов лидер и ново ръководство

Бизнесменът Калоян Ханджийски оглави хората на Иван Костов в областния център на Пиринско

41-а годишният бизнесмен Калоян Ханджийски е новият лидер на ДСБ - Благоевград. Той зае мястото на подалия оставка арх. Васил Тинчев. Арх. Тинчев спечели конкурса за главен архитект на община Благоевград. поради тази причина той се оттегли от поста, обясни на пресконференция днес новият лидер на тъмносините в областния център на Пиринско Калоян Ханджийски. Заедно с арх. Тинчев оставки подадоха и членовете на общинското ръководство. на отчетно -изборна конференция бе избрано ново ръководство и нов председател на партията в Благоевград.

В новото ръководство влизат активистите Митко Лишков, д-р Виктория Каракостова, Милена Велкова, Красимира Бачкова и Александър Цеков. Предстои избор и на областен координатор на ДСБ, след като Елмира Въкова също подаде оставка.

ДСБ е праволинейна партия и нейните членове в Благоевград ще следват основните принципи на водената от тъмносините политика, заяви Калоян Ханджийски. въпреки, че на национално ниво СДС избра посока без досегашните си партньори от ДСБ, на местно ниво не е изключена евентуална коалиция, каза още Ханджийски и подчерта, че към момента благоевградските активисти имат картбланш да действат в зависимост от обстоятелствата и в името на съвместни планове с оглед на предстоящите избори.

150 души наброява членската маса на ДСБ в Благоевград. тенденцията е броят й да се увеличава.Общата цел е на предстоящите избори да бъде консолидиран десния избирател. Идеята на новото ръководство е да бъде коректив на управляващите, независимо от факта, че нямат представители в местния парламент. Приоритет в работата на партийците ще бъде ангажираността им към бизнеса, каза още Калоян Ханджийски.

eXTReMe Tracker