Провеждат търг за изграждането на детска градина и Общностен център в Благоевград

Днес в Община Благоевград се проведе публично отваряне на представените оферти за избор на изпълнител на строително монтажните работи по проект „Междусекторни услуги за ранно детско включване за деца от 0 до 7 години в община Благоевград”.
До 10:00 часа в деловодството на общината са подадени 12 броя оферти от следните участници:
1. Обединение "БОДРОСТЕР" ДЗЗД
2. "ПГС" АД
3. "ИСА 200" ЕООД
4. "Билдинг Компани" ЕООД
5. "Танел" ООД
6. Консорциум "Прима Билд - ПСП - Задгранично" ДЗЗД
7. "Димел" ЕООД
8. "Вектор Конструкт" ЕООД
9. "Стил Комплекс" ООД
10. "Алекс Строй" ООД
11. "Монолитстрой - Чорбаджийски, Байкушев" ООД
12. "Стройкомерс" ЕООД
Тръжна комисия, която проведе процедурата по отваряне на офертите бе в състав: Председател Антония Методиева - Началник отдел ”Правно нормативно обслужване и обществени поръчки” и членове: Румяна Зъкова - Директор Дирекция “Финансова политика”, Костадин Георгиев - Директор на Дирекция „Устойчиво развитие и евроинтеграция“, инж. Камелия Вълкова - Началник отдел ”Планиране и инвестиционен контрол”, Мила Соколова - Главен експерт „Социална политика”, Сашо Милчев – общински съветник и Илия Станоев - общински съветник.
Работата на комисията продължава и утре, а класираният на първо място участник ще изгради детска градина и Общностен център. Общо РЗП на трите блока е 2166,25 м2. Средствата за изпълнение на проекта са отпуснати от Министерство на труда и социалната политика, чрез заем от Международната банка за възстановяване и развитие.