Share |

Откриха втория блок на МБАЛ „Пулс” в Благоевград

Кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов бе гост на откриването на втория блок на МБАЛ „Пулс”. Той поздрави екипите и служителите на болницата като им пожела „На добър час”.

„Радостно е, че има такива инвестиции в града ни. Радостно е и че всички болници в града осъвременяват легловата база, апаратурата, оборудването. Много бих искал да ви пожелая болничните стаи да са празни и всички хора да са здрави, но е почти невъзможно, затова ще ви пожелая хората, които влизат при вас, да излизат здрави”, пожела кметът д-р Камбитов.

Сред официалните лица на мероприятието бяха Изпълнителният директор на болницата д-р Добромир Илковски, областният управител Димитър Димитров, председателят на ОбС Радослав Тасков, директорът РЗОК д-р Румен Кондев.

Водосвет за здраве и успех на новия блок отслужи Негово Високопреосвещенство Неврокопския митрополит Серафим. След което гостите имаха възможността да разгледат кабинетите и модерната апаратура.

Болница МБАЛ „Пулс” разширява дейността си чрез разкриване на нови отделения по Хемодиализа, Гинекология, Урология и Вътрешни болести със структури по Ендокринология, Пневмология и Нефрология.

Всички отделения на болницата работят по договор със Здравната каса. Разкрити са и нови специализирани кабинети към Медицински център Пулс по гинекология, вътрешни болести, и урология.

eXTReMe Tracker