Share |

Областният управител връчи дипломи на абсолвентите от Колеж по икономика и мениджмънт

Областният управител Димитър Димитров днес беше официален гост на тържествената церемония по повод връчване на дипломите на завършилите студенти от Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите-Пловдив, обучавали се в Регионален център за дистанционно обучение - Колеж по икономика и мениджмънт Благоевград.
Уважаема проф. Стоичкова, проф. Димитров, сърдечно Ви поздравявам за дадената възможност на младите хора да придобият знания и умения, адекватни на динамичния свят, в който живеем.
Скъпи абсолвенти, за амбициозния млад човек незабравим период от живота е студентският. В него има и много труд, и много развлечения, мечти, лекции и дипломни разработки, държавни изпити, любови. Но най-върховният миг от обучението е тържествената церемония по връчването на дипломите.
Използвайте придобитите знания и умения и следвайте мечтите си. Не се страхувайте от изпитанията, които ще ви поднесе живота, от Вас зависи те да се превърнат в път към успеха.
Бих искал да използвам случая да Ви пожелая успешен старт в професионалната Ви кариера и личностна реализация. На добър път, поздрави абсолвентите и техните преподаватели Димитър Димитров.
Областният управител на Пиринско заедно с „двигателя“ на колежа, от създаването му до сега, проф. Стоичкова и ректора на пловдивското висше училище проф. Димитров връчиха дипломите на завършилите студенти.

eXTReMe Tracker