Внимание! Недобросъвестни лица търсят пари за обработване на документи за саниране на панелни жилища по програма„Региони в растеж 2014- 2020“

В общинска администрация Благоевград бе подаден сигнал, че недобросъвестни лица предлагат платени услуги, свързани с попълване на документация за санирането на панелните жилища по програмата „Региони в растеж 2014-2020 година”.
Неизвестни лица предлагат да попълнят срещу заплащане заявления за сдружения и други документи свързани с безплатната за граждани процедура по саниране на панелни жилища. Община Благоевград припомня, че заявленията за създаване на сдружения се намират в деловодството на общината на партерния етаж на сградата и в Културно-информационният център, намиращ се на площад „Георги Измирлиев”. Важно е да се подчертае, че гражданите не дължат никакви такси при получаване на необходимата за тях документация. Те могат да разчитат на пълна помощ от страна на общината за попълване на документите. Информация може да бъде получена и на телефони 073/ 86 78 21 – Даниела Паризова, и 073/ 88 44 37- Ваня Гатева, експерти от община Благоевград.
При злоупотреби с името на общинска администрация и предложения за платена процедура, относно попълване на документи за санирането на панелните жилища по програмата „Региони в растеж 2014- 2020 година”, Община Благоевград призовава гражданите да сигнализират на телефон – 073/ 88 44 34.