Председателят на ОбС-Благоевград Радослав Тасков изнесе отчет на бюджета, програмата за капиталови разходи и сметките за средствата от Европейски съюз на община Благоевград за 2014 година

Публично обсъждане на отчет на бюджета за 2014г. се проведе в зала №5 на община Благоевград. На него присъстваха кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов, директорът на Дирекция „Финансова политика“ Румяна Зъкова и Антония Методиева-началник отдел „Правно-нормативно обслужване и обществени поръчки“. В залата присъстваха представители на много институции от града и граждани.
Председателят на ОбС Радослав Тасков даде пълен отчет за изпълнения бюджет, изпълнение на разходната част на бюджета и изпълнение на Инвестиционната програма на община Благоевград за 2014 година, в това число усвоените средства по Оперативни програми за капиталови разходи и изпълнение на капиталовата програма.
В края на обсъждането стана ясно, че след изпълнение на бюджет 2014г., преходният остатък за 2015г. е в размер на 3 542 000лв.