Share |

ПП ВМРО-БНД официално подкрепи кандидатурата на д-р Атанас Камбитов за кмет на Благоевград

ПП ВМРО–БНД заяви категоричната си подкрепа за д-р Атанас Камбитов като кандидат за кмет на Благоевград. Решението е взето по време на общинска конференция на войводите, проведена на 31 август 2015г. От ПП ВМРО-БНД мотивират решението си с факта, че д-р Атанас Камбитов застава зад всяка патриотична инициатива в община Благоевград. По думите на местния председател на ВМРО Георги Васев, със своите действия д-р Камбитов, непрекъснато работи в посока възраждане на българщината и по време на мандата си като кмет е доказал, че нито една патриотична идея не му е чужда.
Сред примерите, посочени на пресконференцията от Георги Васев в Благоевград е датата 5-ти октомври, на която тържествено отбелязваме освобождението на Горна Джумая от турско робство от 2011 година насам.
От ПП ВМРО-БНД недвусмислено заявиха, че толерират политиката на д-р Камбитов, която е насочена изцяло към гражданите на Благоевград.
Кандидатурата на Атанас Камбитов за кмет на Благоевград беше обявена от партията официално през юли, когато областния център пристигна зам. - председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов. Тогава той зави: „Кметът Камбитов е човекът, който преобрази Благоевград в позитивен план. Опитът, който натрупа като народен представител, му помогна да управлява Благоевград по най-добрия начин. Това бе най-правилният избор на ГЕРБ за Благоевград за местния вот през 2011 година”, каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов при представянето на кмета д-р Атанас Камбитов. Цветанов пожела на първи тур да бъдат надминати онези 60 %, с които кметът Камбитов зае кметския пост преди четири години и допълни, че по този начин цялата администрация и всички, които ще бъдат избрани за Общински съвет, ще могат да започнат работа веднага по цели и приоритети, свързани с новия финансов програмен период.

eXTReMe Tracker