Share |

Комедията „УМИРАЙ ЛЕСНО!?” на Петък, 13-ти

Игор и Иван разплакват и разсмиват едновременно

„Денят Петък, 13-ти от незапомнени времена досега продължава да предизвиква у много хора неясното усещане на първобитен страх. На тази дата мнозина са така парализирани от страх, че дори не стават от леглото. Други отказват да летят със самолет, да пътуват въобще, трети отлагат покупката на жилище …”
За този „фатален” ден Драматичен театър ви кани да отидете на театър.
Каква по – добра идея от черен хумор, черна комедия!? В камерна зала няма да има черни котки, зловещи тикви или други видове препятствия, предизвикващи ужас – там ще ви очаква екипът на представлението „УМИРАЙ ЛЕСНО!?”.
Завръщането на камерното представление в новия сезон, даде заявка, че то ще се играе дълго на сцената на Драматичен театър. Иначе казано, черният хумор, черната комедия, режисьорското решение на Огнян Спиров и Биляна Дилкова се харесват на зрителя, а Игор и Иван са прекрасни в образите на Цинцо и Маринко – разплакват и разсмиват едновременно.
Човек го заболява сърцето и си мисли: "Господи, каква трагедия!"
Игор Дамянов влиза и излиза от един ковчег, капризничи, че "сетният дом" не е тапициран и дори му е малко тесничък. Иван Тодоров е негов съквартирант, с когото слушат призива на правителството след войната емигрантите да се завърнат по домовете си ...
Ще "изиграят" ли системата Цинцо и Маринко!? Умира ли се лесно!?
Жестоко.
И истинско.

Начален час – 19:00 часа
Билети на касата на театъра, цена - 8 лева.
Представлението не се препоръчва за лица под 16 години!

УЧАСТВАТ : Игор Дамянов и Иван Тодоров

ПОСТАНОВКА – Огнян Спиров
АСИСТЕНТ - РЕЖИСЬОР – Биляна Дилкова

СЦЕНОГРАФИЯ И КОСТЮМИ
Огнян Спиров, Биляна Дилкова

МУЗИКАЛНА КАРТИНА
Лъчезар Кацарски JR, Игор Дамянов

eXTReMe Tracker