Share |

Благоевград част от националното турне на трупата на Нешка Робева

За своя 15-годишен юбилей шоуто на Нешка Робева ще зарадва своите почитатели в Благоевград. Уникалната празничната програма ще се проведе в зала „Скаптопара“ на 29 ноември от 19:00 часа. Тя включва най-доброто от всички спектакли на трупата, както и специалното участие на ансамбъл „Русска рома” и Ибряма с неговия оркестър, които ще бъдат вплетени в спектакъла, по един невероятен начин режисиран от Нешка Робева.

Атрактивният концерт – спектакъл се провежда в 11 български. Вече 15 години шоуто на Нешка Робева изпълва със възторг своите почитатели. През 2001г. , с огромен успех, българска трупа стъпва и на сцената на Бродуей със спектакъла „Два свята”. През годините два от спектаклите са удостоени в Москва с Голямата награда и Златен диплом „Золотой Витязь”.
Ансамбъл „Руска Рома” е добре познат на българската публика през последните десет години. Неговите многобройни гостувания го превръщат в любимец на всички поколения българи. Незабравим е фурора на „Руска рома” през 2007г. когато 4000 души възторжено ги аплодираха в зала 1 на НДК. Групата печели конкурси и фестивали в цял свят.

Трупата гастролира с огромен успех в САЩ, Канада, Франция, Германия, Италия, Испания, Латвия, Сенегал и Хърватия. Благоевградските зрители ще могат да се потопят в света на циганското изкуство, под пленителните звуци на седем струнни китари и цигулки. В репертоара на трупата са включени много лирически романси и популярни мелодии от последните им четири самостоятелни албума, които създават неповторима атмосфера на неподправена радост. В момента „Руска рома” подготвят своя пети самостоятелен албум.

Билетите за спектакъла могат да бъдат закупени на касата на ДТ „Н.Вапцаров“ – Благоевград, както и в мрежата на Ивентим.
Организатори на турнето „Жокер Медиа” и „Нешънъл Арт”. На 29 ноември в деня на грандиозното шоу билети ще могат да бъдат закупени и на място пред зала „Скаптопара“.

eXTReMe Tracker