Връчиха плакети на пенсионирани ВиК служители

Управителят на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД Благоевград – инж. Росица Димитрова връчи плакети в знак на признателност на пенсионирани служители на дружеството . Откриха и реновираната чешма в с.Бело поле част от стартиралата през миналата година инициатива на дружеството

В навечерието на Световния ден на водата всички пенсионирани през миналата година служители на ВиК-Благоевград, получиха почетни плакети в знак на признателност от инж.Росица Димитрова.
За втора поредна година Водното дружество организира такава церемония, с която се стреми да изрази благодарност към всички онези, които през годините са работили там. Тази година плакетите бяха 25, колкото и са служителите излезли в пенсия през 2015 година. На събитието дойдоха 11 от тях, 10 мъже и една жена, останалите ще получат своите по-късно, тъй като са били възпрепятствани да присъстват.
„Благодаря Ви, че се отзовахте на поканата и сте тук с нас. Това е нашият начин да изразим благодарността си към вас, за отдадеността и усилията, които положихте през годините в работата си във ВиК-Благоевград.“, обърна се към тях инж.Димитрова.
Тя каза още, че се надява тези плакети да им напомнят с много топлина за работата и дружеството и да бъдат спомена, който да показват на внуците си и който да се гордеят. „Дано да има приемственост и младите хора, които идват на вашите места във „Водоснабдяване и канализация“ Благоевград, да работят със същия хъс като вас!“, пожела си Димитрова.
От своя страна, бившите вече служители изказаха огромна благодарност към управата на ВиК-Благоевград за признанието, което получиха и казаха, че това е един прекрасен и мил жест, който осмисля годините труд. „Да бъдем живи и здрави сега и още дълги години да си харчим пенсиите!“, пожелаха си те.
В навечерието на професионалния си празник „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД Благоевград, откри и поредната реновирана чешма в село Бело поле. Инициатива за обновяване на знакови чешми стартира през миналата година, първите три зарадваха жителите на Благоевград ,Гоце Делчев и село Дъбрава.
От днес е активен и обновеният сайт на дружеството http://vikblg.com/, който е с много по-модерна и удобна за ползване платформа.