Share |

Фото конкурс по повод Световния ден на околната среда

В Благоевград стартира конкурс за фотографии по повод Световния ден на околната среда, който се отбелязва на 5 юни. Всеки желаещ може да кандидатства със снимка или видео, които трябва да показват начина, по който се допринася за опазване на околната среда. Снимките ще бъдат включени в календара на Еко Партнърс за 2019 г.

Участие в конкурса може да вземе всеки, който обича да снима и да показва красотата на природата през обектива. Няма възрастови ограничения. Изискванията към материалите на участниците са свързани с размера на снимките, който трябва да бъде 31*47 см. Те трябва да бъдат заснети с резолюция 3602 x 5398 пиксела или най-близката. Матрицата на фотоапарата трябва да бъде зададена на съотношение 2:3. Снимките трябва да са във формат JPEG, а видео материалите трябва да бъдат с продължителност до 1 минута. Към всяка фотография или видео трябва да има и заглавие, както и кратко описание на сцената и мотивацията на участника за избор на кадър, място, обект.

Всеки, който желае да се включи, трябва да посочи трите си имена, телефон за връзка с автора и населено място. Материалите трябва да се изпратят на имейл office@ecopartners.bg до 1 юни /петък/ 2018 година.

Авторите на 12 печеливши снимки и на 3 видео материала ще получат парични награди в размер на 100 лв., както и материални подаръци от Еко Партнърс.

Победителите в конкурса ще бъдат обявени на 5 юни 2018г., когато се отбелязва Световният ден на околната среда в сайта на Еко Партнърс, както и в тяхната прилежаща фейсбук страница.

eXTReMe Tracker